Bibli čvarci

Pažljivo birani komadi slanine obrađuju se na starinski, zanatski način. Bibli domaći čvarci se proizvode po više vekova staroj srpskoj recepturi

cvarci

Domaći čvarci

Čvarci su deo naše kulinarske tradicije i često su zastupljeni na srpskoj trpezi, a mogu se servirati kao predjelo ili kao glavno jelo, sa hlebom ili lukom, a možete ih jesti i kao grickalicu. Mi u kompaniji Bibli, trudimo se da vratimo život čvarcima kao što su nekada bili. Naši domaći čvarci su pripremljeni na tradicionalan način uz poštovanje savremenih standarda u procesu proizvodnje. Bibli čvarke odlikuje kvalitet i hrskavost i pravi su užitak za sladokusce. Kompanija Bibli je posebno ponosna na osvojenom priznanju Superior Taste Award koje mu je 2018. godine u Briselu dodelio International Taste&Quality Institute.

cvarci

Ljuti čvarci

Ljuti čvarci su svojevrsna inovacija na tržištu. Njihov specijalan, pikantni ukus rezultat je intenzivnog traganja za aromom koja će domaće čvarke učiniti još primamljivijim!

cvarci

cvarci

Sitni čvarci

Sitni domaci cvarci – idealna grickalica, ali i dodatak koji će oplemeniti mnoga jela!

Sitni domaći cvarci 

cvarci

Pekarski čvarci

Pekarski čvarci namenjeni za fina peciva. Idealni za pripremu domaćih pogačica sa čvarcima. Rustični ukus, gurmanski šmek!

domaci cvarci

Bibli mast

Bibli domaća svinjska mast je prepoznatljiva po svojim nutritivnim vrednostima i po visokoj tački dimljenja

Svinjska mast

Domaća svinjska mast je prepoznatljiva po svojim nutritivnim vrednostima i visokoj tački dimljenja. Dugo je bila potcenjena ali se sad vraća na velika vrata. Svinjska mast je postojana i kvalitetna mast proizvedena od čvrstog masnog tkiva svinja. Proizvedena je u posebnim kazanima izrađenim na osnovu viševekovnog iskustva pravljena masti u našim krajevima. Naša domaća svinjska mast ima visok sadržaj zasićenih masnih kiselina i prema tome ne podleže oksidaciji, pri kojoj se oslobađaju slobodni radikali. Ona je neutralna i ima svoj prirodni prepoznatljiv ukus, a naročito je dobra za dinstanje i duboko prženje.

domaca mast bibli
Podeli