Kvalitet i bezbednost

Kvalitet naših proizvoda, zdravstvenu ispravnost i bezbednost garantuje poslovanje kompanije u skladu sa HACCP standardom i uz poštovanje ISO 22000 međunarodnog standarda.

Kompanija u svom poslovanju primenjuje standard ISO 22000 i HACCP sistem, na osnovi sertifikacije koju je izvršila Quality Austria, jedna od vodećih evropskih kuća za audite, kontrolu i sertifikaciju u prehrambenoj industriji.

HACCP standard je sistem za identifikaciju, ocenjivanje i kontrolu opasnosti od značaja za bezbednost hrane. Obuhvata niz postupaka u svim procesima proizvodnje, od ulaznih sirovina, rukovanja, prerade, pa do distribucije. Standard za upravljanje bezbednošću hrane podrazumeva i održavanje sistema, kontrolu opasnosti (HACCP standardom i drugim definisanim programima), kao precizno definisanu komunikaciju između proizvođača, dobavljača, kupaca i nadležnih organa. Standardom je definisan kompletan proces u prehrambenoj industriji, „od farme do trpeze“.

Firma Bibli dobila je najviši mogući bonitetni rejting AAA Gold sertifikat Bisnode. Ovim je potvrđena bonitetna izvrsnost firme od strane švedske grupacije Bisnode AB. Sertifikat izvrsnosti mogu dobiti samo firme koje zadovoljavaju kriterijume i rangiranje i koja su se time uvrstile u najviši deo lestvice bonitetne izvrsnosti. Konkretno, radi se o 2% privrednih subjekata u Srbiji.

Podeli