Bibli čvarci

Pažljivo birani komadi slanine obrađuju se na starinski, zanatski način. Bibli domaći čvarci se proizvode po više vekova staroj srpskoj recepturi

cvarci

Domaći čvarci

Čvarci su deo naše kulinarske tradicije i često su zastupljeni na srpskoj trpezi, a mogu se servirati kao predjelo ili kao glavno jelo, sa hlebom ili lukom, a možete ih jesti i kao grickalicu. Mi u kompaniji Bibli, trudimo se da vratimo život čvarcima kao što su nekada bili. Naši domaći čvarci su pripremljeni na tradicionalan način uz poštovanje savremenih standarda u procesu proizvodnje. Bibli čvarke odlikuje kvalitet i hrskavost i pravi su užitak za sladokusce. Kompanija Bibli je posebno ponosna na osvojenom priznanju Superior Taste Award koje mu je 2018. godine u Briselu dodelio International Taste&Quality Institute.

cvarci

Ljuti čvarci

Ljuti čvarci su svojevrsna inovacija na tržištu. Njihov specijalan, pikantni ukus rezultat je intenzivnog traganja za aromom koja će domaće čvarke učiniti još primamljivijim!

cvarci

cvarci

Sitni čvarci

Sitni domaci cvarci – idealna grickalica, ali i dodatak koji će oplemeniti mnoga jela!

Sitni domaći cvarci 

cvarci

Pekarski čvarci

Pekarski čvarci namenjeni za fina peciva. Idealni za pripremu domaćih pogačica sa čvarcima. Rustični ukus, gurmanski šmek!

domaci cvarci

Bibli mast

Bibli domaća svinjska mast je prepoznatljiva po svojim nutritivnim vrednostima i po visokoj tački dimljenja

Svinjska mast u Doypack-u

Bibli domaća svinjska mast se proizvodi po više vekova staroj srpskoj recepturi i prepoznatljiva je po svojim nutritivnim vrednostima i visokoj tački dimljenja.

Domaća svinjska mast je od sada dostupna i u novom revolucionarnom pakovanju, a inovativnost potvrđuje činjenica da je naša svinjska mast prva na tržištu Srbije u ovakvoj ambalaži. 

Spremanje obroka na masti od sada je mnogo jednostavnije – uz novo pakovanje Bibli domaće svinjske masti!

Svinjska mast

Bibli domaća svinjska mast se proizvodi po više vekova staroj srpskoj recepturi i prepoznatljiva je po svojim nutritivnim vrednostima i visokoj tački dimljenja.

Podeli