Bibli čvarci

Pažljivo birani komadi slanine obrađuju se na starinski, zanatski način. Bibli domaći čvarci se proizvode po više vekova staroj srpskoj recepturi

cvarci

Domaći čvarci

Čvarci su deo naše kulinarske tradicije i često su zastupljeni na srpskoj trpezi. Mogu se servirati kao predjelo ili kao glavno jelo, sa hlebom ili lukom, a možete ih jesti i kao grickalicu. Mi u kompaniji Bibli, trudimo se da vratimo život čvarcima kao što su nekada bili. Naši domaći čvarci su pripremljeni na tradicionalan način uz poštovanje savremenih standarda u procesu proizvodnje. Bibli čvarke odlikuje kvalitet i hrskavost i pravi su užitak za sladokusce. Kompanija Bibli je posebno ponosna na osvojenom priznanju Superior Taste Award koje mu je 2018. godine u Briselu dodelio International Taste&Quality Institute.

cvarci

Ljuti čvarci

Ljuti čvarci su svojevrsna inovacija na tržištu. Njihov specijalan, pikantni ukus rezultat je intenzivnog traganja za aromom koja će domaće čvarke učiniti još primamljivijim!

cvarci

cvarci

Sitni čvarci

Sitni domaci cvarci – idealna grickalica, ali i dodatak koji će oplemeniti mnoga jela!

Sitni domaći cvarci 

cvarci

cvarci

Pekarski čvarci

Pekarski čvarci namenjeni su za fina peciva. Idealni su za pripremu domaćih pogačica sa čvarcima. Rustični ukus, gurmanski šmek!

Sitni domaći cvarci 

Domaći čvarci u rinfuzu

Domaći čvarci su naš ponos – proizvod koji je svojim ukusom i kvalitetom osvojio srca mnogih. Domaći čvarci u rinfuzu dostupni su u pakovanju od 5kg.

Podeli