Priznanja

Bibli je dobitnik mnogobrojnih priznanja u zemlji i inostranstvu, a kvalitet Bibli proizvoda potvrđen je poverenjem koje nam godinama unazad ukazuju naši potrošači.

Posebno smo ponosni na osvojenom priznanju Superior Taste Award koje nam je 2018, a potom i 2022. godine u Briselu dodelio Internatioal Taste & Quality Institute za proizvode – domaći čvarci i domaća svinjska mast.

Četiri godine zaredom na najznačajnijoj domaćoj i regionalnoj smotri – Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu – svi Bibli proizvodi su poneli po jednu Veliku zlatnu medalju za kvalitet. Takođe, dobitnici smo Pehara Novosadskog sajma za vrhunski kvalitet ocenjenih proizvoda u kategoriji mesa i proizvoda od mesa i Povelje novosadskog sajma za kvalitet.

2022.

2022. – Superior Taste Award, International Taste & Quality instituta from Brisel – Nagrada za Superiorni ukus (“Mišelinova zvezdica”) za domaće čvarke i domaću mast dodeljena od strane Međunarodnog instituta za ukus i kvalitet iz Brisela.

2021.

Lider društvene odgovornosti među privrednim društvima u agrobiznisu na 88. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

Nagrada Šampion u grupi proizvoda domaći čvarci na 88. Međunarodnom Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

Velika Zlatna medalja za domaće čvarke i Velika Zlatna medalja za ljute domaće čvarke na 88. Međunarodnom Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

2020.

Velike zlatne medalje za kvalitet za sve Bibli proizvode – domaći čvarci, ljuti čvarci, sitni čvarci, pekarski čvarci i svinjska mast (“Najbolji u 2020” u okviru Novosadskog sajma poljoprivrede)

Pehar Novosadskog sajma za vrhunski kvalitet ocenjenih proizvoda u kategoriji mesa i proizvoda od mesa – (“Najbolji u 2020” u okviru Novosadskog sajma poljoprivrede)

Doypack pakovanje „Bibli“ domaće svinjske masti proglašeno je za najinovativnije u agrobiznis sektoru – (“Najbolji u 2020” u okviru Novosadskog sajma poljoprivrede)

 

2019.

Dve zlatne i tri velike zlatne medalje na 86. međunarodnom Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu (za sve Bibli proizvode – domaći čvarci, ljuti čvarci, sitni čvarci, pekarski čvarci i svinjska mast)

Povelja Novosadskog sajma za kvalitet za kompaniju Bibli na 86. međunarodnom Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Nagrada Šampion kvaliteta grupe proizvoda (svinjska mast) na 86. međunarodnom Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

2018.

Nagrada International Taste & Quality instituta iz Brisela za superiorni ukus (Superior Taste Award) – “Mišelinova zvezdica” za domaće čvarke i domaću mast

Dve zlatne medalje na 85. međunarodnom Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu (za domaće čvarke i domaću svinjsku mast)

XIII Međunarodni sajam etno hrane i pića u Beogradu – Nagrada za kontinuirani kvalitet domaćih čvaraka

2017.

XII Međunarodni sajam etno hrane i pića u Beogradu – Specijalno priznanje za proizvod domaći čvarci