Priznanja

Bibli je dobitnik mnogobrojnih priznanja u zemlji i insotranstvu. Posebno smo ponosni na osvojenom priznanju Superior Taste Award (nagrada za Superiorni ukus u rangu „Mišelinove zvezdice“) koje nam je 2018. godine u Briselu dodelio International Taste & Quality Institute za proizvode – domaći čvarci i domaća svinjska mast. Dve godine zaredom na najznačajnijoj domaćoj i regionalnoj smotri – Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu – svi Bibli proizvodi su poneli po jednu Veliku zlatnu medalju za kvalitet, a uz to smo dobitnici Pehara Novosadskog sajma za vrhunski kvalitet ocenjenih proizvoda u kategoriji mesa i proizvoda od mesa i Povelje novosadskog sajma za kvalitet.

Naša istinska inspiracija je da uz pomoć najboljih komada mesa tragamo za novim ukusima. Kvalitet Bibli proizvoda potvrđen je poverenjem koje nam ukazuju naši potrošači, kao i dobijenim brojnim priznanjima na domaćim i međunarodnim sajmovima.

Priznanja u 2020. godini:

2020. – Velike zlatne medalje za kvalitet za sve Bibli proizvode – domaći čvarci, ljuti čvarci, sitni čvarci, pekarski čvarci i svinjska mast (“Najbolji u 2020” u okviru Novosadskog sajma poljoprivrede)

2020. – Pehar Novosadskog sajma za vrhunski kvalitet ocenjenih proizvoda u kategoriji mesa i proizvoda od mesa – (“Najbolji u 2020” u okviru Novosadskog sajma poljoprivrede)

2020. – Doypack pakovanje „Bibli“ domaće svinjske masti proglašeno je za najinovativnije u agrobiznis sektoru – (“Najbolji u 2020” u okviru Novosadskog sajma poljoprivrede)

Priznanja u 2019. godini:

2019. – Dve zlatne i tri velike zlatne medalje na 86. međunarodnom Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu (za sve Bibli proizvode – domaći čvarci, ljuti čvarci, sitni čvarci, pekarski čvarci i svinjska mast)

2019. – Povelja Novosadskog sajma za kvalitet za kompaniju Bibli na 86. međunarodnom Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

2019. – Nagrada Šampion kvaliteta grupe proizvoda (svinjska mast) na 86. međunarodnom Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Priznanja u 2018. godini:

2018. – Nagrada International Taste & Quality instituta iz Brisela za superiorni ukus (Superior Taste Award) – “Mišelinova zvezdica” za domaće čvarke i domaću mast

2018. – Dve zlatne medalje na 85. međunarodnom Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu (za domaće čvarke i domaću svinjsku mast)

2018. – XIII Međunarodni sajam etno hrane i pića u Beogradu – Nagrada za kontinuirani kvalitet domaćih čvaraka

Priznanja u 2017. godini:

2017. – XII Međunarodni sajam etno hrane i pića u Beogradu – Specijalno priznanje za proizvod domaći čvarci

Podeli