O nama

Bibli je preduzeće za preradu i proizvodnju mesa koje spaja tradicionalan način proizvodnje sa savremenim standardima higijene i bezbednosti hrane. Najkvalitetniji komadi slanine obrađuju se na starinski, zanatski način, uz poštovanje savremenih standarda u procesu proizvodnje. Naši proizvodi obuhvataju domaće čvarke bogate proteinima i domaću svinjsku mast koja je prepoznatljiva po svojim nutritivnim vrednostima i visokoj tački dimljenja.

Bibli je dobitnik mnogobrojnih priznanja u zemlji i insotranstvu. Posebno smo ponosni na osvojenom priznanju Superior Taste Award (nagrada za Superiorni ukus u rangu „Mišelinove zvezdice“) koje nam je 2018. godine u Briselu dodelio International Taste & Quality Institute za proizvode – domaći čvarci i domaća svinjska mast. Dve godine zaredom na najznačajnijoj domaćoj i regionalnoj smotri – Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu – svi Bibli proizvodi su poneli po jednu Veliku zlatnu medalju za kvalitet, a uz to smo dobitnici Pehara Novosadskog sajma za vrhunski kvalitet ocenjenih proizvoda u kategoriji mesa i proizvoda od mesa i Povelje novosadskog sajma za kvalitet.

Kompanija Bibli zapošljava pretežno lokalno stanovništvo, na taj način brineći o razvoju sela i okolnih mladenovačkih opština. Objekat u Pružatovcu, u okolini Mladenovca na obroncima planine Kosmaj, izgrađen je po najvišim savremenim higijenskim standardima i obezbeđuje idealne uslove za proizvodnju i preradu mesa. Tradicija nas obavezuje da sačuvamo veštinu predaka i sjedinimo je sa modernom tehnologijom, stvarajući čvarak – srpski brend – koji je kvalitetom pokorio probirljivi ukus Evrope.

Poštujući visoke internacionalne standarde kvaliteta hrane uz autentični način proizvodnje trudimo se da svakodnevno poboljšavamo iskustvo i zadovoljstvo kupaca naših proizvoda. Visok kvalitet naših proizvoda, zdravstvenu ispravnost i bezbednost garantuje poslovanje u skladu sa HACCP principima i poštovanje međunarodnih standarda ISO 9001 i IFS.

Kompanija Bibli poseduje dozvolu za izvoz na tržište država članica EU, te tako pored poslovanja na srpskom tržištu svoje proizvode izvozi u Bugarsku, Severnu Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru.

Podeli