Naš tim

gregor guberinic bibli

Gregor Guberinić

Direktor

gregor@bibli.rs

bibli

Miloš Đurović

Menadžer za poslovni razvoj

bibli

Jasmina Nedeljković

Administrator

bibli

Marina Devetak

Prodaja

bibli

Aleksandra Lazarević

Finansije

Marina Ivanović

Komercijala

cvarci

O nama

Bibli doo je preduzeće za proizvodnju i preradu mesa koje spaja tradicionalan način proizvodnje sa savremenim standardima higijene i bezbednosti hrane. Rezultat su kvalitetni domaći proizvodi, zdravstveno sigurni, prepoznatljivog izgleda, mirisa i ukusa, te stalni zadovoljni kupci. Bibli proizvodi obuhvataju domaće čvarke, koji se proizvode po više vekova staroj srpskoj recepturi, i domaću svinjsku mast, koja je prepoznatljiva po svojim nutritivnim vrednostima i visokoj tački dimljenja.

Naše proizvode možete kupiti u:

  • Delhaize objektima: Maxi, Shop&Go i Tempo
  • Mercator objektima: Idea, Roda i Mercator
  • Aroma marketima,
  • Jablanica d.o.o. marketima,
  • Koka-Mar radnjama,
  • TPC Orašac d.o.o. marketima, 
  • Fortuna marketima,
  • Domino marketima,
    i svim bolje snabdevenim maloprodajnim objektima.

NAŠA MISIJA

Kako bi održala ukazano poverenje potrošača, Bibli doo proizvodnja, kao prvo, insistira na odabiru kvalitetne sirovine. Svi proizvodi začinjeni su po viševekovnim recepturama ovog podneblja. Kompanija je posebno ponosna na osvojenom priznanju Superior Taste Award koje mu je 2018. godine u Briselu dodelio International Taste & Quality Institute za proizvode – domaći čvarci i domaća svinjska mast. U poslednjih godinu dana dobijeno je i specijalno priznanje na Međunarodnom sajmu etno hrane i pića u Beogradu, kao i dve zlatne medalje na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

Objekat je izgrađen po najvišim savremenim higijenskim standardima i obezbeđuje idealne uslove za konfekcioniranje, preradu i proizvodnju trajnih i polutrajnih proizvoda. Kompanija Bibli želi da konstantno poboljšava iskustvo i zadovoljstvo kupaca svojim proizvodima, dok istovremeno održava visoke internacionalne standarde kvaliteta hrane. Bibli je sertifikovan od strane Quality Austria za uspešno primenjivanje standarda za bezbednost hrane ISO 22000 i sistema upravljanja higijenom HACCP. Firma Bibli dobila je najviši AAA Gold sertifikat, čime je potvrdjena bonitetna izvrsnost firme od strane švedske grupacije Bisnode AB.

Podeli