Bibli dobitnik prestižnog žiga „Čuvarkuća“​

Bibli - Čuvarkuća

Sa ponosom vas obaveštavamo da smo kao kompanija koja proizvodi kvalitetne proizvode domaćeg porekla postali vlasnici  žiga „Čuvarkuća“ za sve naše proizvode – domaće, ljute i sitne čvarke, kao i za domaću svinjsku mast.

Privredna komora Srbije kreirala je žig „Čuvarkuća“ kako bi pružila podršku domaćim proizvodima i proizvođačima, ali i edukovala potrošače o važnosti kupovine tih proizvoda, kao i o njihovom visokom kvalitetu i domaćem poreklu.

Naša četiri proizvoda dobila su žig „Čuvarkuća“. Reč je o Bibli domaćim čvarcima, ljutim i sitnim domaćim čvarcima u pakovanjima od 200g i 120g. Takođe, žig smo dobili i za Bibli domaću svinjsku mast u našem inovativnom pakovanju. Slobodno možemo reći da smo ovaj prestižni žig dobili za obe naše palete proizvoda – domaće čvarke i domaću svinjsku mast – koje sa ponosom proizvodimo od 2014. godina. Ogromna je čast biti u društvu najvećih i najznačajnijih srpskih kompanija čiji su proizvodi dobili žig “Čuvarkuća”. Ovo je još jedna potvrda našeg uspešnog rada i želje da potrošačima obezbedimo kvalitetne i zdrave proizvode.