Bibliju dodeljen najviši AAA gold sertifikat Bisnode

Srbija

Firma Bibli dobila je najviši mogući bonitetni rejting AAA Gold sertifikat Bisnode. Ovim je potvrdjena bonitetna izvrsnost firme od strane švedske grupacije Bisnode AB. Sertifikat izvrsnosti mogu dobiti samo firme koje zadovoljavaju kriterijume i rangiranje i koja su se time uvrstila u najviši deo lestvice bonitetne izvrsnosti. Konkretno, radi se o 2% privrednih subjekata u Srbiji.

Iznad svega ovo priznanje izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg sistematskog i kvalitetnog rada koji dobitnike ove nagrade, firmu Bibli, svrstava u sam vrh domaće privrede, rame uz rame sa preduzećima iz Evropske unije, jer se primjenjuju isti rigorozni i dokazani kriterijumi.

Imati sertifikat izvrsnosti jedno je od retkih priznanja kojim poslovni subjekti dokazuju svojim potencijalnim poslovnim partnerima da su odgovorno i kvalitetno vođeno poduzeće s kojim treba poslovati, kao i da osigurava ugled i prednost u odabiru u odnosu na ostala preduzeća iz segmenta njihovog poslovanja kako iz perspektive finansijske sposobnosti tako i iz perspektive odgovornog poslovanja.

Poverenje i verodostojnost u poslovanju danas su retka odlika.

Vaš Bibli

bisnode