Gregor Guberinić među najuspešnijim srpskim menadžerima u 2022. godini u izboru E&Y

Bibli

Naš direktor i osnivač brenda Bibli, Gregor Guberinić, našao se u odabranom društvu najuspešnijih menadžera u Srbiji prema izboru izboru prestižne revizorsko – konsultantske kompanije Ernst & Young (EY). Kompanija Bibli se na ovaj način svrstala među 28 kompanija u Srbiji koje su zajedno ostvarile poslovni prihod od 209 miliona evra i koje zapošljavaju ukupno više od 2.700 ljudi, dok je u uži izbor za ovu prestižnu nagradu ušlo 35 najuspešnijih menadžera i preduzetnika iz cele Srbije.

Reč je o svojevrsnom priznanju za sada već desetu godinu uspešnog preduzetničkog rada i doprinosa razvoju mladenovačke privrede. Ponosni smo na činjenicu da je rad našeg menadžmenta na čelu sa direktorom Guberinićem još jednom ostao primećen, a Bibli prepoznat kao jedna od uspešnih malih srpskih kompanija.

Povodom dodele prestižnog priznanja “EY Preduzetnik godine 2022 u Srbiji” organizovana je gala večera u hotelu Hyatt Regency u Beogradu. “EY Preduzetnik godine” je globalni program kompanije EY koji podržava preduzetnike i prepoznaje preduzetnička dostignuća među pojedincima i kompanijama koja pokazuju viziju, liderstvo i uspeh.