Kompanija Bibli na 86. međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu​

Bibli šampion i ovogodišnjeg Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu!

Na ovogodišnjem 86. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu kompanija Bibli je osvojila dve zlatne i tri velike zlatne medalje, naša domaća svinjska mast je proglašena za Šampiona kvaliteta grupe proizvoda, a naša kompanija je dobila Povelju novosadskog sajma za kvalitet! 
Direktor kompanije Bibli, Gregor Guberinić, poneo je titulu Najuspešniji menadžer u agrobiznisu!

Međunarodni sajam poljoprivrede je najveća i najznačajnija smotra agrara u centralnoj i jugoistočnoj Evropi, koja je ove godine okupila preko 1.500 firmi, institucija i organizacija koje dolaze iz 32 zemlje, a donose proizvode i usluge iz 61 države. U fantastičnoj konkurenciji, Bibli drugu godinu zaredom osvaja izuzetno značajna priznanja za svoje proizvode!

Inspirisani da tragamo za novim ukusima, vođeni tradicijom i kvalitetom, nastavljamo dalje! Hvala svim našim kupcima na ogromnom poverenju!

2019. – Priznanje Najbolji menadžer godine u agrobiznisu, koje je poneo direktor kompanije Bibli, Gregor Guberinić, na 86. međunarodnom Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

2019. – Dve zlatne i tri velike zlatne medalje na 86. međunarodnom Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu (za sve Bibli proizvode – domaći čvarci, ljuti čvarci, sitni čvarci, pekarski čvarci i svinjska mast)

2019. – Povelja Novosadskog sajma za kvalitet za kompaniju Bibli na 86. međunarodnom Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

2019. – Nagrada Šampion kvaliteta grupe proizvoda (svinjska mast) na 86. međunarodnom Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu