Ministar finansija gost na manifestaciji “Kosmajski kazan”​

 Kosmajski kazan

Ministar finansija Siniša Mali bio je gost kompanije Bibli u Pružatovcu, tokom manifestacije „Kosmajski kazan“ i tom prilikom podvukao da su domaće kompanije poput „Biblija“, koje zapošljavaju 40 do 50 ljudi, izuzetno značajne za razvoj naše zemlje i domaće industrije.

“Sada kada se kompanije kao što je “Bibli” suočavaju sa problemima po pitanju sirovina, pogotovu zbog ove svinjske kuge koja je u svetu, pogotovo u Kini, imala veliki uticaj, tu smo da pomognemo” – istakao je ministar Mali.

Pružatovac i kompanija Bibli bili su domaćini manifestacije “Kosmajski kazan”, a ministar Mali je primetio da treba podržati manifestacije poput ove, jer promivišu tradicionalnu hranu i piće i oživljavaju selo.

Ministar finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali i državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova, Milosav Miličković, posetili su kompaniju “Bibli“ u Pružatovcu. Tom prilikom prisustvovali su manifestaciji “Kosmajski kazan”, koju ova kompanija prvi put organizuje uz podršku opštine Mladenovac.