Ministar Momirović u poseti kompaniji „Bibli“ u Pružatovcu

Bibli

U našoj kompaniji u Pružatovcu ugostili smo ministra trgovine u Vladi Republike Srbije Tomislava Momirovića, kome je tom prilikom naš direktor Gregor Guberinić prezentovao proces proizvodnje domaćih čvaraka i domaće svinjske masti.

Nakon obilaska proizvodnje, na sastanku sa ministrom Momirovićem i njegovim saradnicima bilo je više reči o izvoznim potencijalima za tradicionalne srpske proizvode za kojima postoji potražnja na inostranim tržištima.

 „Kompanija „Bibli“ je apsolutno prerasla okolinu u kojoj posluje, ako pričamo o veličini i prepoznatljivosti brenda. Ona je postavila neke nove standarde, implementirala neke potpuno nove tehnologije kada pričamo o čvarcima i u potpunosti je opravdala sva priznanja koja je do sada dobila“, zaključio je ministar Momirović.

Zajedno sa ministrom Momirovićem kompaniju “Bibli” obišao je i vlasnik kompanije Gregor Guberinić koji je tom prilikom rekao da kod nas trenutno radi blizu 40 radnika uglavnom meštana iz sela Pružatovac, kraj Mladenovca, u kome se nalazi i proizvodnja.

“Na ovaj način razvijamo lokalnu ekonomiju, brinemo o lokalnoj zajednici i činimo sve da ljudi ostanu da žive na svojim ognjištima i da imaju prilike i da rade u blizini svog doma.  Velika nam je čast što smo danas u kompaniji „Bibli“ imali priliku da ugostimo ministra trgovine Tomislava Momirovića kome smo ovom prilikom pokazali proizvodni pogon i na koji način pravimo naše proizvode – domaće čvarke i domaću svinjsku mast“, istakao je Guberinić.